Търсене по критерий „квото имам налично“

posted in: разбъркано | 8

Аз, че съм неграмотно – такова съм си, и хич не знам колко е сложно да се напише код или там квото се пише, за да се постигне това, но…

И преди съм питала – не може ли да има сайт с готварски рецепти, в който да търсиш по това, което имаш в хладилника?

Или пък сайт за акорди за китара, в който да си напишеш акордите, които знаеш и да ти излязат песни, в които се съдържат САМО тези акорди?

Ни моджи ли така…? М? Моля? :)

8 Responses

 1. snake

  Понякога се отвявам и не мога да схвана подтекста или хумора, та и сега – това за хладилника изглежда съвсем постижимо :) Виж, от музика… не разбирам….

 2. Victor

  Пусни сърч за „китайски гювеч“, определението за него е точно каквото търсиш.

 3. Николай Цветков

  Ако Виктор се наеме да направи дизайна, а ти се наемеш да вкарваш рецепти, аз ще напиша останалото и можем да направим една копродукция. :-)

 4. Росен

  Номера с акордите е не да знаеш много, а да можеш да смяташ лесно как се получават непознати акорди. Примерно, като знаеш как да изсвириш Фа мажор с баре, можеш да изсвириш още много мажорни акорди просто като плъзнеш ръката по грифа и запазиш разположението на пръстите.
  След това проблема става не в броя на акордите, а в запомнянето на последователността им. След това човек трябва да се бори да налучка ритъма и темпото. След това трябва да се пробваш в комбинация с глас или инструмент …
  Неа са пуашиш, китарата е лесен инструмент :)

 5. An

  @ nixo и ogymajer – Супер сте! Много обичам така – някой друг да ми намери, каквото търся, пък аз само да мрънкам. :)

  @ Коко – Напълно съм за, но понеже вече се намери такъв кулинарен сайт, и то и на български, остава такъв за акорди. Само дето в този случай моето участие ще е само усмивка. :) От благодарност!

  @ Росен – Мързелът е моят двигател. То не може на всеки да му идва одмах свиренето, нито ученето на каквото и да било… :)

 6. Svetlina

  Опа, и за да се обадя :)
  Има още един сайт: http://www.receptite.com/ :)
  Ако ти трябват акорди, само не ходи при комшийчето от горния етаж. От 5 месеца не успява да я научи тая Компарсита и това е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.