Един дълъг 02-07-2009

posted in: разбъркано | 5

93 от 100 точки на изпита по френски – гордостта на мама! На шега подметнах, че в българския език половината думи са френски, а останалите – турски. Никой не ме би с камъни за това изречение, изненадващо.

***

Разделихме се с чудесните ми колеги от курса с обещание да се съберем пак след лятото. Чувствам се като ученичка отново!

***

Димка не обича джаз, но от любов към Прага веднъж отишла на джаз концерт в Чешкия културен център, на който заспала и си тръгнала по средата. В резултат на това обаче след месец и половина ще се възползвам от чудесната съвместна промоция на Центъра с Чешките авиолинии и ще прекарам в Прага 4 дни. Със сигурност прекрасни! Grosses bises, Dimcho! Je t’aime beaucoup, tu sais!

***

Утре ще стана в 5, за да хвана самолета за Варна. Няма да ям мидени специалитети в мидената ферма, няма да пия бирибиримногобири, но пък ще куфея здраво на концерта на Dream Theater. Бъдете сигурни!

***

В неделя пък заминавам за Италия на обиколка на няколко северни градчета и най-вече – концерта на U2. На 08 юли вечерта да си чуват телефоните онези, на които обикновено звъня от концерти. Сигурно досаждам, но пък ми е толкова хубаво да споделям вълненията си онлайн!

***

Това е за тази половина от месеца, хубави хора. Ще се видим отново като се върна. Дотогава останете здрави, слънчеви и обични!

ПП: Всъщност, четейки по-предния си пост, с изненада открих, че не съм била права да очаквам лош край на тази седмица. Тъкмо обратното!

5 Responses

 1. Таня

  Желая ти много, много приятно изкарване!

 2. Dims

  Аааа, ах тиии!!! Докарала си буквитеееее :)))) Много ме кефи сега новата ти шапка, дааа :)

  Je t’aime aussi :) Ама как можа да ме издадеш, че съм заспала, аз тогава толкова се старах да го представя за вглъбяване в музиката ;)))))

 3. molif

  Чудесно хедърче сега, да! Браво за Прага и на двете ви, а пък за U2 – знаеш!

  Като се върнеш, ще празнуваме!

  Bisous,

  Ани

 4. Boyko Blagoev

  Весело на U2 :) Аз ще ги слушам 4 дни по-късно в Париж :) Нямаше как да не се изфукам…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.