Юнски открития

Солун е приятен град, но поради субективни причини не успях да му се насладя. И съответно да направя повече снимки.

IMGP5559

IMGP5558

IMGP5556

IMGP5551

Усмихнатата кофа

IMGP5555

Да се запознаеш с творчеството на Ник Кейв на негов концерт е меко казано неудачно. Въпреки това ми хареса.

Затова пък концертът на Марк Нопфлър ми дойде твърде кънтри. Най-интересното в него беше Кирчо, който куфееше през цялото време – беше радостна картинка на човек, на когото му се сбъдва мечта.

Канзас се оказа прекрасна група! Моето, хм, доста закъсняло откритие! Ако не бащици на прогресив метъла, то със сигурност са сред най-големите вдъхновители на този стил. Shadow Gallery са едни от вдъхновените. Вече вярвам на Анхелка. (Междувременно тя обяви, че иска да ме изяде с конфитюр. Не знам като еротично или заплашително послание да го приема. :)) Когато Канзас запяха Eleanor Rigby – една от многото ми любими песни на Бийтълс, си припомних подскоците на A Day in the Life, изпълнена от Стинг в Несебър преди две години.

Доспат е едно чудесно място. Ягодинската пещера ме убеди, че пещерите всъщност могат да бъдат красиви и интересни. Дяволското гърло не успя. Записвам си в списъка с мечтите някой ден да имам вила с изглед към язовир, езеро, голяма река или въобще голямо водно нещо. Няма нищо по-успокояващо от водата.

Както и нищо по-трагично от това да пишеш в блога си в 5 сутринта, защото не намираш време от много работа.

6 Responses

 1. sorcerer

  И нищо по-трагично от това в един пост да нахвърляш материал поне за 4 :(

 2. wikty

  обещах си да взема въпросното бурканче и да блогна какво ти се е случило, но не намерих магазин навреме, после забравих:))

  …. Солун.
  изключая прекрасността – Кейв, от града запомних много големия кораб в пристанището. „м и н а в а а…“ ъм, много бързо наистина мина, отплува, но поне беше там! за главните герои не ща да говоря…
  но пък не ме е страх съвсем скоро да си подредя душевната градинка както аз си искам (в средата – не само заради комедийния ефект – има кочинка).

  и чакам някой да ми каже, ами утре сме в любимата Прага, оооо (и ръкомахане), за да се озовем там.

  в петък ще те проверя лично на Академик ((тук моливът ми се чупи от подчертаване))
  и ще наглеждам това (;гадно;) място, докато не си получа потвърждението, макар метеоролозите да прогнозират дупка в небето към края на седмицата…;;)))

  *kiss*

 3. wikty

  [url=http://picasaweb.google.bg/wiktoryAB/NickCaveTheBadSeeds/photo#5218348664923896610]клик[/url] :)

 4. An

  Абе много досадници-мрънкала, много нещо… :)

  Бойкоу, ти да ми кажеш колко пъти ми се обади през последните 6 месеца да пием по бира-три? А все топката в теб… „Много уча, много работя, много се напих снощи…“ Тъй че не ми се прави на много ощипан! ;)

  Анхелке, не само ръкомахане, а и ръкостискане се осъществи, тъй че и ти няма от какво да се оплакваш. А дупката в небето ще я запушим с мощен рев на Crying in the Rain, така че няма страшно! ;) И мястото, макар и паяжинясало, още си е моето малко кътче, така че, ако обичаш и ако не искаш да бъдеш полята със собствен конфитюр, да не ми го обиждаш, ей!!! Аааамахаа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.