Свежо утро!

posted in: разбъркано | 9

1

Кафе за събуждане? Алказалцер за махмурлука? Цъ.

2 портокала + 1 грейпфрут = точно 1 чаша съвършено питие.

И чашата е съвършена – по звъна се познава. А и виното е някак по-вкусно в нея.

Разбира ги Марта тея неща! ;) Само почвам да се притеснявам, защо ми подарява все неща, свързани с алкохола – декантер, чаши за вино, вино… Какво ли мнение има за мен? :) И дали е вярно?

Впрочем, този блог се гордее с факта, че нито една снимка в него не е пипната с фотошоп или друга програма. Ама хич! И се гордее, защото иначе трябва да се срамува, че авторката му е технически неграмотна и естетически непретенциозна. Това да извини лошите снимки и да изтъкне хубавите такива. Ако има.

9 Responses

 1. sorcerer

  Хахахаха.. Join the club! Майка ми вече наистина започна да се тревожи, че последните ми 5-6 подаръка са все свързани с алкохола – книжки с рецепти за коктейли, манерки (такива метални), чашки за шотове, шейкър, отварячка за бутилки и една симпатична бъркалка за коктейли.. И аз и обяснявам ли обяснявам, че искам да си отворя заведение…

 2. The Kuc Kon

  …. Само да отбележа цветовото съчетание м/у сокчето и красиво боядисаните в жълто стени (златни му ръ’це на майстора) …. не че и лилавото на вратата е за изхвърляне ….

 3. The Kuc Kon

  … а що се отнася до цветовете във вашата къща …. поета го е казал -<br />" …Синя пустиня, жълто море<br />и в пясъка – червена кърпа се вее.<br />Затисната от виолетово небе<br />се рее оранжева птица.<br />Зелени пръсти изравят<br />черни раковини, <br />несравними бели планини<br />попиват сиви сълзи.<br />Прозрачните очи на слънцето <br />потънаха до пъстра месечина.<br />Медовина изля

 4. The Kuc Kon

  …. sorry бе братче ама не мога да са спра – <br />"… Вдигам поглед възхитен<br />картини дивни, танцуват <br />покрай мен.<br />Ту кафяво, жълто <br />в червено оцветен<br />декорът непрестанно<br />обновява се съвсем!<br />Невероятно! Тъй съм удивен!<br />Във възхита сърцето ми замира<br />животът в тялото пулсира! … " … това беше за последно … обещавам !!!

 5. The Kuc Kon

  на колене ви молим да простите на заблудения далтонист …

 6. sorcerer

  Абе все се каня да те питам.. Този сок изглежда доста добре :) С какво е приготвен? Сокоизстисквачка, цитруспреса..? Или няк’ви подръчни материали? Че си мисля да си купя няк’ъв уред за правене на сокове. Сокоизстисквачката била много играчка и я я извадя веднъж месечно я не.. Май цитруспреса не е зле, макар че ограничава избора на плодове :) Ма е и по-евтина. Ех вече сигурно не продават от онези

 7. An

  Именно последното е, приятелю мой! Въобще не са нужни усилия и това е най-полезната вещ за 1,50 лв, която съм си купувала някога! ;) Огледай се във всяка Билла, Пикадили и подобно!