„Причинявам токови удари,

posted in: гневно | 8

… сривам системи всякакви!!!“

Днес предлагам тези услуги. Ако сте набрали на някоя институция, само кажете да мина и още при „Здравейте, бих искала да ми бъде издадено…“ и системата им ще блокира. Гарантирано, поне за няколко часа!

Мразямразямразя!!! Мразя бюрокрацията, гишетата, опашките! Искам да съм ничий гражданин, да живея в гора и да се храня с диви ягоди.

Както се казва в Урок по френски на Тодор Колев: Qu’est-ce que c’est? C’est la grande кутсуз!

8 Responses

 1. Деница Вучкова

  Здрасти Ани,
  по повод живеенето в гората, ако не си гледала препоръчвам „Into the wild“. Забележително е, че историята е истинска, или поне основата, върху която са спретнали филма и освен това е доволно съвременна – преди около 10г. се е случило.
  Поздрави

 2. An

  Здравей, Деница!
  Благодаря за препоръката, в първия удобен случай ще го намеря и изгледам. А твоето име защо ми се струва толкова познато? :)

 3. Dims

  Не си гледала Into The Wild?! Лелеееее… Шон Пен му е режисьор, а саундтракът е на Еди Ведър и е просто вълшебен. Срам, Анчо, срам! :Р

 4. An

  Хъх, ей ся ма убихта на место! Бяха ми дали преди време един шпиндел, в който твърдяха, че има всичките възможни излезли филми с и на Шон Пен. А аз самата обожавам този момък, така че не знам как се е случило да съм го пропуснала този филм…

 5. Ани

  Подкрепям, че филмът не е за пропускане. Тъжен е, но е много приятен, а за музиката изобщо няма да коментирам – направо сваляй, има я в замундата. :-)

 6. Деница Вучкова

  Ми нормално да ти е познато, все пак в училище си го чувала бая често.
  Пък мен филмът ме удари много тежко като го гледах преди половин година. Точно бях на вълна „махане от цивилизацията“ :)
  Иначе открих блога ти при пътеписите на стойчо, ако все пак се чудиш.
  поздрави

 7. An

  Еййййй, знаех си, че си ти. Обикновено ме наричат Ани тези, които ме познават на живо от години и не от блога. Това ми подсказа, не само името ти. Радвам се да те видя тук! :)

 8. Деница Вучкова

  и аз се радвам, че съм тук
  а иначе съм във фейсбук denitza voutchkova
  и на още няколко места, според настроението :)
  интернет е голяма краста :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.