Inside Out: A Personal History of Pink Floyd

posted in: мелодично | 3

Не мога да ви опиша колко съм щастлива в момента! Сипвам си едно малко за неслучайните случайности на съдбата!

След като оня ден небрежно цъкайки из нета се присетих да проверя в сайта на Eventim дали са пуснали билетите за концерта на Фиш (който е все още под съмнение, за жалост), се натъкнах на прекрасната новина за идването на Мерилиън… сега, преди минути, поредната неслучайна случайност ме фрасна по тиквата, ма толкова силно и хубаво, че не мога да си сваля идиотската усмивка от лицето.

Почвам от далече.

По някакви стечения на обстоятелствата преди две години загубих една от най-любимите си книги – „Пинк Флойд отвътре“ на Ник Мейсън, която купих още при шумното й излизане. За тези, които не я знаят – това е една великолепна книга, написана увлекателно, с изтънчен британски хумор и пълна с ценни фотографии от личния архив на автора. Интересна не само за фенове на групата, но и тези, които биха искали да усетят духа на 60-те и 70-те години.

След това дълго я търсих във всички онлайн и офлайн книжарници, но вече беше изчерпена. Писах просълзено писмо до издателството, но така и не получих отговор. Донякъде ги разбирам – цената от 80 лв е леко височка за българския читател и не оправдава преиздаване.

И така тази вечер, при поредното безсънно ровене из виртуалността, реших, ей тъй, за майтапа, да напиша пинк флойд в търсачката на book.store.bg и какво да видя! Моята книга седи там и ме чака! Не, не пише да е изчерпена, както преди! Истина е, самите издатели го потвърдиха„Поради голямото търсене е пусната допечатка на книгата.“ Толкова се въодушевих, че си поръчах още 3 книги! :-)

За първи път чакам с нетърпение да мине уикендът! :-)

3 Responses

  1. An

    Знам, отбелязах го преди два-три поста. Това подсилва ефекта на личното ми откритие – не е трябвало да разбирам за преиздаването на книгата преди два месеца, а именно след смъртта на Рик Райт. За да се компенсира донякъде загубата.

    Знаците на съдбата са въпрос на тълкуване.

Leave a Reply