Inside Out: A Personal History of Pink Floyd

posted in: мелодично | 3

Не мога да ви опиша колко съм щастлива в момента! Сипвам си едно малко за неслучайните случайности на съдбата!

След като оня ден небрежно цъкайки из нета се присетих да проверя в сайта на Eventim дали са пуснали билетите за концерта на Фиш (който е все още под съмнение, за жалост), се натъкнах на прекрасната новина за идването на Мерилиън… сега, преди минути, поредната неслучайна случайност ме фрасна по тиквата, ма толкова силно и хубаво, че не мога да си сваля идиотската усмивка от лицето.

Почвам от далече.

По някакви стечения на обстоятелствата преди две години загубих една от най-любимите си книги – „Пинк Флойд отвътре“ на Ник Мейсън, която купих още при шумното й излизане. За тези, които не я знаят – това е една великолепна книга, написана увлекателно, с изтънчен британски хумор и пълна с ценни фотографии от личния архив на автора. Интересна не само за фенове на групата, но и тези, които биха искали да усетят духа на 60-те и 70-те години.

След това дълго я търсих във всички онлайн и офлайн книжарници, но вече беше изчерпена. Писах просълзено писмо до издателството, но така и не получих отговор. Донякъде ги разбирам – цената от 80 лв е леко височка за българския читател и не оправдава преиздаване.

И така тази вечер, при поредното безсънно ровене из виртуалността, реших, ей тъй, за майтапа, да напиша пинк флойд в търсачката на book.store.bg и какво да видя! Моята книга седи там и ме чака! Не, не пише да е изчерпена, както преди! Истина е, самите издатели го потвърдиха„Поради голямото търсене е пусната допечатка на книгата.“ Толкова се въодушевих, че си поръчах още 3 книги! :-)

За първи път чакам с нетърпение да мине уикендът! :-)

3 Responses

  1. An

    Знам, отбелязах го преди два-три поста. Това подсилва ефекта на личното ми откритие – не е трябвало да разбирам за преиздаването на книгата преди два месеца, а именно след смъртта на Рик Райт. За да се компенсира донякъде загубата.

    Знаците на съдбата са въпрос на тълкуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.