Нет сърфинг

posted in: разбъркано | 0

Имам си ново хоби – да съставям списъци. Нещо като 100-те идеи (които все още не са 100 ;)) на Антония, но не съвсем.

В първия ще изброя местата – блогове и форуми, при които обичам да се отбивам при скитанията си из нета. Споменала съм няколко вдясно, но истинският списък е бая по-дълъг.

Блоговете:

Началото бе eenk! :) От него научих значението на понятието блог. Така, както с Бийтълс научих какво е музика. Та eenk е класика! :)

kaladan пише рядко, но страшно увлекателно и с чувство с хумор, което адски ми допада. Потърсете разказите за неговите околосветски пътувания, ще научите интересни неща.

ivgin също пуска по 3-4 поста на месец, но пък си струва чакането. Специалитетите му са макроснимки на фотогенични ястия, а също и дозирано саркастични критики. Отдавна ми се ще да му кажа, че това цикламено седи ужасно в съчетание с тъмно кафявото ;), но вероятно и това е някакъв негов израз на (само)ирония…

evblog е тъжно, но красиво място. Ще ми се този човек да пише по-честичко…

Трънките и блогинките на Пейо са задължително сутрешно четиво и най-вече Комиксът без картинки за телефона, какъвто трябва да бъде. Наред с щуротиите на Митко Павлов по радиото, това е другото, което ми разведрява началото на деня.

Не вярвам в зодии, звезди и планети, но като прочетох писанията на yovko за моята зодия, да си призная – доста се стреснах от съвпаденията. А може би просто ме беше хванал в точното настроение, но единственото несъотвествие, което открих, беше изречението „ххх имат навика да стоят дълго под душа“ – при мен това трае между 5 и 8 мин! :)

Антония
вече я споменах. Открих я [засрамено човече] с помощта на Google Analytics, който съм си прикрепила към блога. Воайорската ми гузна съвест дълго време се бореше с решението за това самопризнание, но по този начин се натъкнах на още няколко изключителни блога и… [зачервено човече, въртящо краче и скромно свело поглед]… благодаря!, че ви открих. Стаите ви са много уютни, от време на време тихомълком ще ви идвам на гости.

Неолог е задължителен. Наминавам по 2-3 пъти на ден, щото иначе като се натрупат думите за корекция и става тегаво.

!tittle и аз се чудя защо го чета. В смисъл, че 99,99% от музиката, за която говорят там, ми е непозната и неразбираема, просто не е моята. Ама ми е интересно да чета явно.

Форумите (в които толкова рядко пиша, че все едно въобще не пиша) (нали си имам блог, хах!):

floydian’s

на *bpm

Кино и Про-рок на All.bg

Depeche Mode, Рок, Нова генерация, Pink Floyd, ФСБ на Dir.bg – с изключение на първия, в другите почти няма жива душа. А де, пуст навик…