6 от 49

posted in: мелодично | 0

Е, тва е… Научих се и аз да пускам директно клипчета от YouTube, така че ще трябва да ме изтърпите, докат ми мине. :) Но няма, няма, само една песен – другите ще си ги проследите сами.

Отново съм на вълна ТОТО и покрай последния им албум (който е чудесен) си припомних цялата дискография.

Поздрав с I’ll Be Over You: (ако ви насича, превъртайте първо без звук и после ще тръгне гладко – звучи нелепо и наивно, но на мен ми се налага, че интернетът ми е унизително бавен)

От концерта им в Le Zenith – Париж, през 1990 г. Стив е с много як потник тук! Пък ако познаете кой е изобразен на него, имате една бира от мен! ;)

А докато се ровех за точната година (защото хич, ама хич не помня дати), се натъкнах на инфото, че ще имат концерт пак там в края на март т.г. и се замислих… хм, дали пък да не си спретна един чуден подарък за рождения ден, м? :) (или може би ще решат да наминат пак насам? ехааааааа…)

И още:

От същия концерт Georgy Porgy – просто класика!

Could This Be Love е ужасно любима песен! а това е едно страшно свежо изпълнение на Джоузеф Уилиямс от някакъв концерт, с който бих искала да се сдобия! (видеото вече не е достъпно, а не си спомням кой е бил концертът, за да го потърся отново)

Stop Loving You – е, не е Джоузеф Уилиямс, но се преживява! ;) Холандия, 1992. И едно мощно изпълнение на With A Little Help Of My Friends от същия концерт.

I Will Remember от Йоханесбург, ЮАР, 1997. (видеото вече не е достъпно и не намирам друго от същия концерт)

Africa разбира се, къде без нея? Йоханесбург, ЮАР, 1997. Страховито е о с това интро от хиляди екзотични ударни инструменти и хор от стотици ревящи африкански каки.

A Million Miles Away има чудесен бас :) Япония, 1999.

И на сбогуване – Home Of The Brave, едно изпълнение в Чили, 2004.

За жалост я няма най-любимата ми тяхна песен The Road Goes On със сносно качество в YouTube, затова пък ви черпя с едно концертно изпълнение (файлът вече не е достъпен), което навява приятни спомени за онази нощ през 2000 г., когато цялата зала 1 се тресеше яко на това „Ооооооооооо…“! :)