Какво е педераст?

posted in: разбъркано | 1

Алекс навърши 9 години миналата седмица. Той е изключително будно и възпитано дете и има най-лъчезарната усмивка на света.

За празниците родителите на Алекс и приятелско семейство пътуват към Турция на курорт. Алекс е в колата на другото семейство. Мъжът шофира, жената до него, а дъщеричката им, която също е на 9, и Алекс са на задната седалка. По някое време на магистралата на най-лявата лента друга кола ги засича със скоростта на костенурка. Нашият шофьор присвятка, бибитка – без ефект. Когато най-после успява да го задмине, той не се въздържа и го изпсува така, както само един балканец може. „Абе ти малоумен ли си бе? Какво ми се влачиш тука, на майка ти в устата, педера…!“ Усеща се, но заветното „…ст“ вече се изплъзна от устата му. Жена му го гледа кръвнишки, а децата се опулват. Неловко мълчание, накрая Алекс се обажда: „Чичо Жоро, какво значи педераст? И защо на майка му в устата?“ Двамата с жена му проявяват изключителна изобретателност в дефинирането на това понятие.

Няколко дена по-късно по време на вечеря чичо Жоро се обръща към Алекс. „Кажи сега, мойто момче, запомни ли какво значи педераст?“ „Ами… – замисля се Алекс, а в умните му очи се чете старание да си спомни точното определение, – педераст е един много гаден и тъп човек… който храни майка си в устата… и кара много бавно!“ :)))

  1. isvev

    Хареса ми. Аз още не съм се изпускал пред сина ми пък и той е още малък, но някой ден това обяснение може да ми послужи :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.