Oh my god, what a fabulous room!

posted in: разбъркано | 0

Още ми е малко неловко тук, трябва да посвикна. Тея дни непрекъснато ще размествам мебелите, докато намеря точното им разположение. Свят ще ви се завие! :)

WordPress си е културна работа, толкова време се дразнех на тоя blogspot. Лесно е да кажа, че именно затова зарязах стария блог, но ще излъжа. Липса на време и вдъхновение или по-скоро изобилие от други неща, които да запълват свободните ми часове.

Но сега ей ме на отново! Каня ви на портокалов чай и меденки. Може да спретна от страхотните сладки на Ани, но по-скоро ще я поканя тя да ги направи. ;) Елате, да ви разкажа какви ги върших, докат ме нямаше.

2007 се оказа доста силна година за мен, може би защото бе годината на моята зодия Глиган. Беше годината на пътуванията – посетих Хавана, Варадеро, Барселона и Дубай, с което ударих личния си рекорд по пътувания извън България. Запознах се с много интересни хора и прибавих в личната съкровищница много красиви моменти.

И в работата преизпълнихме плана и бих казала, че вече берем плодовете на усиления си труд, ако не звучеше толкова помпозно.

Следвайки традицията на 2007 година, през 2008 ще пътувам много и ще посетя концертите на любими изпълнители. Но едно по едно – ще се изфукам, като му дойде редът.

А вие как сте? :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.